All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Last week
 5. Earlier
 6. Waarom? Omdat 18% van de mannen en 27% van de vrouwen uit de achterban van IZZ last heeft van slaapproblemen. En dat vinden wij (zorgwekkend) veel. We zoeken interviewkandidaten die een boekje open willen doen over hun slaap. En hoe slechte slaap effect heeft op hun gezondheid en hun werk. Draai jij als zorgmedewerker nachtdiensten? Haal jij gekke fratsen uit om maar goed te kunnen slapen? Lig jij als leidinggevende in de zorg ergens wakker van? Of heb je juist kleine kinderen die niet goed slapen of een partner naast je die wakker ligt? We zouden het geweldig vinden als we jouw verhaal mogen horen en delen. Geef je op met een reactie onder deze oproep of stuur een bericht via de chat of via redactie@stichtingizz.nl Gaap! Slaap lekker ...
 7. Het klopt idd. Mensen raar kijken als je jong bent en je zegt dat je in de overgang ben. Tss jij je bent er nog veelste jong voor wordt er dan gezegd. ( als je met een grote rode bieten hoofd in de lift staat met ze) Ik heb ook veel steun gehad aan de magazine en je verhaal is erg herkenbaar ook al is het van mij niet de overgang op natuurlijke manier gekomen. Het zou erg fijn zijn als het niet naar leeftijd gekeken zou worden, maar naar het probleem, ja dat is het echt een probleem.
 8. Beste @Bianca Elschot Elschot, wil jij je adres nog doorgeven via community@stichtingizz.nl? Dan stuur ik het boek naar je toe ... @allemaal: een hele fijne jaarwisseling en een heel gezond 2020 gewenst!
 9. Beste allemaal, we hebben super veel reacties ontvangen. Dank jullie wel daarvoor! Een gewild boek en een onderwerp dat leeft, dat blijkt. Omdat ieder van jullie een persoonlijke, bijzondere reden heeft om het boek te winnen, hebben we besloten niet te kijken naar de 'beste reden' (want daar kwamen we gewoonweg niet uit, dan zouden jullie allemaal het boek moeten winnen!) maar hebben we de actie 'platgeslagen' in een lijst van al jullie namen. Mijn collega's hebben 5 nummers van die lijst aan mij doorgegeven. Die nummers corresponderen met de 5 winnaars van het boek 'Je suis dementie'. De winnaars van het boek zijn: @geertje oreel, @Bianca Elschot Elschot, @lillyfinders, @geertliebe & @Carla Van 't Klooster. Van harte gefeliciteerd allemaal!! Willen jullie je adresgegevens mailen naar community@stichtingizz.nl? Dan zorg ik dat het boek zsm jullie kant uit komt Groet, Marjon
 10. ik wil graag meeloten met het boek; je suis dementie. Ben er door mijn werk in de ggz vaak mee geconfronteerd, mijn eigen vader had dementie en kom het in mijn vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem ook regelmatig tegen. Bere Miesen is echt een gepassioneerd deskundige op het gebied van dementie. met vriendelijke groeten, Lydia Olsthoorn
 11. Ik wil graag het boek Je suis dementie winnen om in mijn dagelijks werk te kunnen gebruiken. Ook lijkt mijn schoonvader dementie te krijgen, dan is het ook prettig om de minicolleges te kunnen volgen en wellicht te gebruiken in de omgang met hem maar ook zijn naasten.
 12. Ik zou dit boek graag winnen! Mijn vader heeft sinds enkele jaren dementie en ik zou dit boek graag laten lezen aan mijn moeder, broer en zus, zodat we beter met de situatie om leren gaan en meer achtergronden leren kennen. Ik werk zelf in de kindzorg dus heb op dit vlak nog veel te leren!
 13. Ik wil ook heel graag meeloten. Ben mantelzorger voor mijn moeder met licht dementie, vroeger heel lief mensje .. nu steeds meer boos met woedeaanvallen. En mantelzorger voor mijn partner en sinds 2 maanden diagnose: neurovasculaire dementie door diabetes en Parkinson. Zeer moeilijk om er goed mee om te gaan in beide situaties.
 14. Heel graag wil ik meeloten! Sinds kort is de diagnose Alzheimer/vasculaire dementie vastgesteld bij mijn broer en aangezien ik nog niet erg bekend ben in de wereld van dementie denk ik dat dit een mooie manier is om achter alle informatie te komen en met name ook de tips hoe met dementie om te gaan interesseren mij.
 15. Ik zou graag dit boek willen omdat mijn vader Alzheimer heeft en sinds een paar dagen naar een zorginstelling is verhuisd, ons gezin heeft veel behoefte aan inzicht in dit ziektebeeld.
 16. Ik zou graag het boek willen winnen omdat ik door me werk met mensen in aanraking komt met dementie
 17. Heb in mijn directe omgeving te maken met dementie. Interessant om boek te lezen.
 18. Ik wil graag dit boek cadeau geven aan mijn zus. Ze heeft in haar werk (Ekelhof Endhoven) dagelijks te maken met dementie . Patiënten, familie en verzorgenden. mvg Carolien
 19. Ik wil graag dit boek cadeau geven aan mijn zus. Ze heeft in haar werk (Ekelhof Endhoven) dagelijks te maken met dementie . Patiënten, familie en verzorgenden. mvg Carolien
 20. Als gedragskundige in de zorg voor ouderen met een verstandelijke beperking zie ik steeds vaker cliënten met dementie. Het herkennen en begrijpen van dementie is bij deze doelgroep echter lastig. Dit boek zou bijdragen aan het scholen van begeleiders om cliënten met dementie beter te kunnen ondersteunen.
 21. Ik ben werkzaam op een zware PG afdeling en dit boek zou een geweldige aanvulling op mijn ,aan het hart liggende ,werk zijn. het is en blijft onbegrijpelijk hoe het brein in elkaar steekt. heel graag zou ik m winnen,hoe meer je weet over deze ziekte hoe anders werk je met de mens die het moet ondergaan,en de familie tot nog meer steun te kunnen zijn ......blijft onbegrijpelijk als je je er niet in verdiept en moeilijk mee om kunt gaan .
 22. Ook ik wil graag mee loten voor dit boek. De dementie zorg is mij op het lijf geschreven. Om weer meer inzichten en handvaten te krijgen is belangrijk. Zo kun je hiermee aan de slag, zeker nu belevingsgerichte zorg het volgend jaar goed op de kaart wordt gezet.
 23. Ik loot graag mee. Als behandelaar op een afdeling met zeer ernstig probleemgedrag met dementie ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om naasten te kunnen ondersteunen in dit moeilijke proces. Ik lees het boek graag zelf maar leen het ook graag uit aan collega’s en verwanten.
 24. Heel interessant boek ben hier in geïnteresseerd wie weet hoe het mij kan helpen mensen te kunnen bijstaan.
 25. Graag zou ik willen meeloten voor dit boek. Daar onze lieve jonge vriendin op 51 jarige leeftijd in dit afschuwelijke proces zit, willen we gewoon hier zoveel van weten, en alle tips en adviezen nemen wij van harte... xxCarien
 26. Ik wil dit boek graag winnen zodat ik het ter beschikking kan stellen aan de bezoekers van het Alzheimer Café in Leerdam. Er zijn altijd mensen die deze boeken wel willen lezen maar zich niet kunnen veroorloven. Wij lenen deze boeken gratis uit.
 27. Ik wil me verder verdiepen en lezen over dementie om dat in het werk te kunnen toepassen.
 28. Ik wil me verder verdiepen en lezen over dementie om dat in het werk te kunnen toepassen.
 1. Load more activity