Isa van IZZ

IZZ Admin
 • Aantal bijdragen

  198
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Isa van IZZ

Achtergrond

 • Functie
  Community Manager
 • Branche
  Anders

Recente profielbezoeken

671 profielweergaven
 1. Isa van IZZ

  Hoe laad jij jezelf op deze zomer?

  "Ik wens jou (jullie allemaal) toe dat.... deze zomer minstens 1 rustige week bevat waarin jij helemaal loskomt van de drukte van alledag. Minstens 1 week waarin je vakantie hebt, er ruimte is voor datgene waar jij behoefte aan hebt en waarin jij kunt opladen!" Dat zouden we zo tegen elkaar kunnen zeggen, maar HOE laad jij jezelf op? We zijn heel benieuwd! Lees je een boek? Ga je wandelen? Maak je mooie foto's? Ren je een marathon? Plaats een leuk verhaal of een leuke foto in de community en inspireer elkaar om deze zomer goed voor jezelf te zorgen ­čĹŐ
 2. Isa van IZZ

  crisis met antibiotica

  En is dat iets dat jij kan @WoutVisser? De oorzaak volledig bloot leggen? Het klinkt alsof je het plaatje goed voor ogen hebt. Ik ben benieuwd.
 3. Isa van IZZ

  Meld je aan voor gesprek over Bewust Zorggebruik

  Hallo @Mo, dank voor je aanmelding! Zodra ik meer weet worden jullie geïnformeerd.
 4. Isa van IZZ

  crisis met antibiotica

  Hallo @WoutVisser, ken je de bacteriofagen al? Zie deze uitzending van Radar: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/30-10-2017/bacteriofagenbehandeling-ook-in-nederland/
 5. Isa van IZZ

  Meld je aan voor gesprek over Bewust Zorggebruik

  Dank voor je snelle reactie @WoutVisser, ik heb je op de lijst met aanmeldingen gezet.
 6. Isa van IZZ

  Meld je aan voor gesprek over Bewust Zorggebruik

  @Caro, @Rianne van zwieten en @ericvanvught bedankt voor jullie aanmeldingen! Er volgt t.z.t. meer informatie. Naast jullie aanmeldingen hebben zich tot nu toe zo'n 30 leden per mail aangemeld. @WoutVisser bedankt voor je inhoudelijke bijdrage. Wil jij je ook aanmelden voor een vervolg (offline dan wel online)?
 7. Hoi @Mo zou je willen delen welke hulpmiddelen jij zelf aangeschaft hebt? En wat je daar (ongeveer) aan kosten voor gemaakt hebt? Ik ben ook heel benieuwd wat anderen zelf aanschaffen als het gaat om werkgerelateerde hulpmiddelen, die je niet krijgt van 'de baas'. Alvast bedankt voor je reactie!
 8. Wil jij met het IZZ ledenpanel in gesprek over Bewust Zorggebruik? Het betaalbaar houden van de zorg is een belangrijk thema voor IZZ. Het ledenpanel plaatste dit thema eerder in de top 3 van belangrijkste thema's waar we ons als ledencollectief voor in moeten zetten. Als vervolg op de IZZ thermometer #2 'Hoe kijk jij aan tegen jouw gebruik en kosten van zorg?'* willen we een bijeenkomst organiseren om verder te praten over dit onderwerp. Ook zijn we benieuwd hoe je als zorgmedewerker naar dit vraagstuk kijkt en welke mogelijke oplossingen je ziet. We willen samen tot goede idee├źn komen om als ledencollectief en community dit belangrijke thema verder vorm te geven. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door hieronder een reactie te plaatsen, of een mail te sturen naar community@stichtingizz.nl onder vermelding van Bewust Zorggebruik. Je krijgt dan t.z.t. meer informatie over de datum en locatie. *voor deelnemers ledenpanel / uitkomsten verwacht in september 2018 Ben jij deelnemer aan het ledenpanel en wil je de vragenlijst nog invullen? Dat kan nog tot maandag 16 juli 2018!
 9. @Mo en @Roland Kip; ik wil jullie (en alle andere community leden) de volgende situatie en vraag voorleggen: Zorginstellingen A en B hebben een vergelijkbaar budget / aantal zorgvragers / aantal zorgmedewerkers. A scoort op zaken als de ervaren werkdruk / regeldruk, werkplezier en voldoening veel beter dan B (onder de zorgmedewerkers). Daar kun je uit afleiden dat geld / het budget niet de (enige) bepalende factor is, want de budgetten zijn vergelijkbaar. Welke andere factoren zijn volgens jullie van belang? En wat kan je als zorgmedewerker binnen je eigen invloed doen? Oftewel; HOE organiseer je minder bureaucratie of meer ruimte voor een luisterend oor, zonder 'geld' als d├ę (enige) oplossing te zien? Ik ben benieuwd naar jullie ervaring en idee├źn. Groet @Isa IZZ
 10. Isa van IZZ

  Win het boek 'ALS heb je niet alleen'

  De vijf winnaars zijn bekend. Heb jij het boek niet gewonnen? Niet getreurd, we hebben korting voor je kunnen regelen. Schaf het boek zelf aan voor 11,90 euro incl. verzendkosten (i.p.v 14,90 euro) via het IZZ ledenvoordeel. Let op: deze korting geldt vanaf 1 juli tot 31 oktober 2018. @Evelina van der Starre, @Carla Siegerink, @Willemien Remmen-Zegers en @Esther van Slooten Gefeliciteerd!! Jullie zijn de winnaars van de loting voor het boek 'ALS heb je niet alleen'. De vijfde winnaar is een meneer van 89 die geen computer en internet heeft, en ons telefonisch benaderde met het verzoek mee te doen aan de loting. Als je ons een e-mail stuurt met je adres, dan krijg je het boek thuis gestuurd. Het e-mailadres is community@stichtingizz.nl. Leuk als je in de community laat weten wat je van het boek vond!
 11. Isa van IZZ

  Jouw verhaal in magazine de Zorg?

  Interview en foto voor magazine de Zorg In ons magazine de Zorg van aanstaande september draait de rubriek De zorg & Ik om de psychische belasting van het werken in de zorg. In deze rubriek laten we altijd iemand zien die zowel zorg geeft, als zelf zorg krijgt. Heb jij een verhaal dat om een podium vraagt?! Dat gaat over psycho-sociale arbeidsbelasting, bijvoorbeeld over emotionele uitputting of burn-out? Geef je dan op voor een interview en fotoshoot voor deze rubriek. Eerst een voorbeeld zien? Het magazine valt bij zoÔÇÖn 210.000 huishoudens door de brievenbus. Neem gerust contact op als je vragen of twijfels hebt, en natuurlijk als je je aan wilt melden. Dat kan door hieronder een reactie achter te laten of te mailen naar community@stichtingizz.nl. Hartelijke groet, @Isa IZZ
 12. Update: Alle kaarten zijn vergeven! Op 22 juni gaan we er een goede sessie van maken. Terugkoppeling over de sessie en de leerpunten voor ons, volgt.
 13. Isa van IZZ

  Mijn huidige baan over 10 jaar...

 14. Isa van IZZ

  Technologie verandert ons vak in de zorg, maar hoe?

  Hallo @pietereigenraam welkom in de community! Ter aanvulling op jouw bericht plaats ik de link naar het artikel waar je op reageert: https://www.izz.nl/kijk-je-mee-in-de-toekomst Ik ben benieuwd hoe IZZ leden naar deze voorspelde ontwikkelingen kijken. Wat zou dit voor jouw eigen werk betekenen? Wordt werken in de zorg hierdoor gezonder?