Isa IZZ

IZZ Admin
 • Aantal bijdragen

  145
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Isa IZZ

Achtergrond

 • Branche
  Onbekend

Recente profielbezoeken

521 profielweergaven
 1. Stel je vragen aan de overgangscoach en consulent

  Het spreekuur met @Overgangsproof Coach & Consulent is afgelopen. Heb je vragen over de overgang? Stel ze in het forum Hormonen en de Overgang. Zoals @janine haar vraag over opvliegers plaatste:
 2. Aan alle vrouwen die meegedaan hebben aan de winactie van het boek Alles over werken tijdens de overgang: Het is de Week van de Overgang, deze week. En daarom hebben we a.s. donderdag een verpleegkundig overgangsconsulent en een overgangscoach te gast in de community. Je kunt hen vragen stellen en om advies vragen. Lees er alles over in onderstaand bericht (even klikken op de titel):
 3. Zit je met vragen of twijfels over de overgang, die je voor zou willen leggen aan een deskundige? Op donderdag 11 april van 10.00 tot 11.00 uur kun je terecht voor een (kosteloos) online gesprek met een overgangscoach en een verpleegkundig overgangsconsulent. Je vindt de coach en consulent in het forum Hormonen en de overgang. Om 10.00 uur starten zij een gesprek, waar jij - als je ingelogd bent - aan mee kunt doen. Stel je vraag, deel een dilemma en krijg advies, of deel een tip. Als je jouw vraag op een ander tijdstip die dag stelt, reageren zij daar om 17.00 uur ook nog op. Log rond die tijd dus gerust nog een keertje in. Onder dit bericht vind je de mogelijkheid om in te loggen, of om te registreren (als je nog geen profiel hebt). Ook als je geen IZZ lid bent, kun je je registreren en meedoen.
 4. @Marina Schriek, @anitaveerhuis en @Dorothe Elbersen wat een hartverwarmende en helpende woorden voor @jessicavdelzen! En voor iedereen die meeleest met gelijksoortige vragen. Dit is een heel waardevol gesprek, bedankt daarvoor. Aansluitend op Marina's vermelding van het ledenvoordeel van IZZ plaats ik hier ook even de link naar het boek.
 5. En de winnaars zijn: @Hennie, @Wilma van Zelst, @Ingrid van Elderen, @Anja De Jong en @francienweel! Gefeliciteerd! We ontvangen graag jullie postadressen per mail, zodat we het boek op kunnen sturen. Mail je adres naar community@stichtingizz.nl en het boek komt naar je toe! Heel veel leesplezier. En we horen graag hier in de community wat je van Sarons boek leert. Leuk en interessant voor alle anderen, die het boek niet gewonnen hebben Voor al die anderen, jammer dat je het boek niet gewonnen hebt! Je kunt het boek met korting aanschaffen via het IZZ ledenvoordeel! Kijk hier: https://www.izz.nl/ledenvoordeel/30-korting-op-het-boek-alles-over-werken-tijdens-de-overgang
 6. kijk eens naar een ondersteunende collega

  Bedankt @WoutVisser. Dat is lekker concreet inderdaad en ook heel divers. Alle voorbeelden hebben wel iets in zich van potentieel begrip of juist onbegrip / conflict of ergernis omdat je elkaar niet (goed genoeg) kent. (Ik vraag me overigens af of de verpleegkundigen onder ons blij zij met de term 'verpleegster'? )
 7. en dan is het resultaat van de operatie totaal anders

  @marielle smits; houd je ons op de hoogte de komende weken? Als je met vragen / twijfels e.d. zit dan kun je die hier in ieder geval van je afschrijven. Er lezen altijd meer mensen mee dan dat er reageren, en door je verhaal te blijven delen reageren mogelijk weer anderen die er zelf ook ervaring mee hebben, of die net als @Matima Verbeek een mooi opbeurend bericht en tips voor je hebben.
 8. kijk eens naar een ondersteunende collega

  Hallo @WoutVisser, heb jij misschien een concreet voorbeeld of idee bij het contact dat een zorgverlener aan kan gaan met een ondersteuner die hij/zij niet dagelijks of persoonlijk tegenkomt? Of hoe de ondersteuner zelf dat contact kan opzoeken? Hoe deed jij dat in jouw werk?
 9. en dan is het resultaat van de operatie totaal anders

  Waardoor je het steeds uit moet leggen of moet bewijzen?
 10. en dan is het resultaat van de operatie totaal anders

  Hoi @marielle smits, wat teleurstellend en verdrietig. En wat goed dat je het hier deelt en om advies vraagt. Ben je momenteel aan het werk of (nog) niet? En is er vanuit je werk hulp? Van een arbo-arts misschien? Wie heeft er een tip of advies voor Marielle? @Sylvia en @Tessa Cornelissen, jullie?
 11. kijk eens naar een ondersteunende collega

  Wat een mooie oproep @WoutVisser. Vooral je focus op een goed wederzijds begrip, daar valt veel mee te winnen denk ik. Wat denken andere lezers van dit bericht? @Helma Jansen-Amersfoort, @Dorothe Elbersen, @Rianne van zwieten en @anitaveerhuis?
 12. Op het Congres Zorg om Recovery spraken de verpleegkundigen zich uit over 2 stellingen. Groen = mee eens Rood = mee oneens Wat zeg jij? Lees de verhalen die we hoorden in gesprek met de verpleegkudingen tijdens het congres
 13. Wil jij een van de 5 boeken 'Alles over werken tijdens de overgang' van Saron Petronilia winnen? Laat dan voor 31 maart 2018 hieronder weten dat je mee wilt doen met de loting. Op 3 april a.s. maken we hier de winnaars bekend. Log in of registreer (onder de laatste reactie) Reageer op dit bericht Wie weet valt het boek binnenkort bij jou op de deurmat! Je hoeft geen contactgegevens achter te laten. Je ontvangt automatisch een melding per mail van nieuwe reacties in dit gesprek (nadat je zelf een reactie hebt geplaatst). Wil je de frequentie van meldingen per mail wijzigen? Ga dan naar jouw voorkeuren voor meldingen.
 14. Je hebt het mooiste beroep ter wereld....of toch niet? Hoe zorg je ervoor dat jouw beroep het mooiste ter wereld is/blijft, voor jou? Deel het hieronder en wie weet zie je jouw tip terug in het juni-nummer van magazine de Zorg.
 15. Anders kijken naar ziekte

  Hallo @Fleur, bedankt voor je (originele) bijdrage. Ik ben wel benieuwd of je deze zienswijze kunt verenigen met de methodieken/zienswijzen die je in jouw werk (in de reguliere gezondheidszorg) hanteert?