Isa IZZ

IZZ Admin
 • Aantal bijdragen

  76
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Isa IZZ

 • Verjaardag 08/20/82

Achtergrond

 • Functie
  Community manager
 • Branche
  Onbekend

Recente profielbezoeken

301 profielweergaven
 1. Reactie op artikel 'Werkplezier, waar zit 'm dat in?'

  Beste @WoutVisser, ik heb begrepen dat de heer Dijksterhuis geen inhoudelijke reactie wil/kan geven op jouw bijdrage. Hij heeft aangegeven hiervoor te druk te zijn. Hij heeft jouw bijdrage wel ontvangen, maar je hoeft dus niet op een reactie te rekenen. Jammer. Al kan ik me voorstellen dat er anderen zijn die jouw bijdrage interessant vinden. @M.C. Verbeek, @Tjerk Beekman, @A Bosch?
 2. Gelukkig is het nu gelukt via een persoonlijk bericht @malijo. Nogmaals veel leesplezier - en vooral de balans waar je naar zoekt - gewenst.
 3. @malijo heeft zojuist een persoonlijk bericht ontvangen met het nieuws dat zij ingeloot is voor het boek Gefeliciteerd met je burn-out! Gefeliciteerd. Voor de andere deelnemers aan de loting, bedankt voor jullie aanmelding, helaas hebben jullie niet gewonnen. Ben je op zoek naar handvatten om een burn-out te voorkomen, te (h)erkennen of om met werkstress om te gaan? Als IZZ lid kun je gebruik maken van de gratis online zelfhulpmodule Werkstress en burn-out. Ook vind je bij het ledenvoordeel andere online trainingen en acties, die je mogelijk helpen.
 4. Hallo @johnvandenheuvel1984, het klinkt inderdaad alsof dit boek voor jou op een goed moment komt. Je staat bij deze op de lijst voor de loting, die a.s. maandag plaatsvindt. Mocht je het niet winnen,dan hoop ik dat je het boek alsnog in handen krijgt. Misschien de bibliotheek of iemand die 'm wil uitlenen? Ik wens je een goed herstel toe. Groet van @Isa IZZ
 5. Hallo @jantien visser bedankt voor je bericht en je aanmelding. Je doet mee aan de loting. Eind oktober maken we bekend wie de winnaars zijn. Er zijn overigens ook veel aanmeldingen bij ons binnengekomen per e-mail, dus houd er rekening mee (dat geldt voor iedereen natuurlijk) dat de 2x5 boeken onder enkele honderden aanmeldingen worden verloot. Hartelijke groet, @Isa IZZ
 6. Je aanmelding staat op de lijst @Jan Klinkenberg, en mocht je niet uit de bus komen met de loting, dan heb je alvast een goed idee voor een Sinterklaas- of kerstcadeau?
 7. Gefeliciteerd met je burn-out

  Hallo Marja, je aanmelding staat genoteerd. Zou je het boek willen gebruiken voor je cliënten, of voor jezelf? Vraag ik uit interesse hoor, los van de cadeau-actie.
 8. Hallo @Marja Verweij- van Harten, je aanmelding staat genoteerd!
 9. Dat is een positieve insteek @Liesbeth. Je aanmelding voor het boek staat genoteerd. En je zou ook eens kunnen kijken bij onze online trainingen op het gebied van psychische belasting.
 10. Je aanmelding staat genoteerd @malijo. Mogelijk vind je ook ons ledenvoordeel interessant, want we hebben meerdere online trainingen op het gebied van psychische belasting.
 11. We geven exemplaren weg van de boeken Gefeliciteerd met je burn-out en Jouw weg naar geluk. Wil je kans maken op een van deze boeken? Geef hieronder dan in een reactie aan, welk boek jij zou willen ontvangen. We geven van ieder boek 5 exemplaren cadeau. Gefeliciteerd met je burn-out (Marina Schriek) Dit boek leert je hoe je een burn-out kunt voorkomen. En mocht je al een burn-out hebben, dan helpt het boek je om deze te accepteren. Het geeft ook technieken waarbij je je direct beter voelt. Jouw weg naar geluk (Corrie Reijngoud) Dit boek laat je zien hoe je zelf invloed op je leven en je geluksgevoel krijgt. Met de natuur als inspiratiebron. Tips en oefeningen helpen je om buiten, in de natuur, je weg naar geluk te vinden.
 12. Nee-zeggen

  Nee-zeggen. Dat is lastiger dan het lijkt. Heb jij tips? Wanneer zeg jij nee? Of, wanneer zou je nee willen zeggen, en doe je het toch niet? Hoe zeg je nee? Wat houd je tegen om nee te zeggen? Hoe zorg je ervoor dat je het dan tóch doet? Waarom is het - volgens jou - belangrijk om af en toe nee te zeggen? Wat levert dat op?
 13. Ga jij naar de fysio of krijg je psychische zorg? Hebben je klachten te maken met jouw werk in de zorg? We weten dat zorgmedewerkers méér zorg gebruiken dan gemiddeld Nederland. Komt dat doordát je in de zorg werkt? Hoe denk jij daarover? Opnieuw gebruiken zorgmedewerkers meer fysiotherapie en psychische zorg. En dat heeft ook te maken met de zorgorganisatie waar ze voor werken. Dit blijkt uit het jaarlijkse IZZ-onderzoek Zorggebruik. Lees meer over de uitkomsten, goede voorbeelden en tips om gezond te werken op onze website.
 14. Wil je meedenken over een app voor fysieke belasting?

  @Dorothe Elbersen, @Rianne van zwieten, @Anke Harbers, @Helma Jansen-Amersfoort, @marielle smits; is dit iets voor jullie?!
 15. Voor zorgmedewerkers is het werk één van de oorzaken van psychische klachten. In diagnoses en behandelingen blijft het werk echter vaak onderbelicht. Het IZZ ledenpanel sprak zich daarover uit in een onderzoek dat we eind 2016 startten. Lees hier de resultaten en wat we daarmee gaan doen Praat mee in het forum Gezond werken in de zorg over oplossingen, tips en ervaringen met psychische belasting, of een van de andere thema's.