Frans Gommans

Lid ledenpanel
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Frans Gommans

Personal Information

 • Function
  Array
 • Branche
  Array
 1. Dus JHM Bardoel ,begin met de goede keuze maken die zich in maart voordoet als me weer mogen stemmen1
 2. Als de korting eraf gaat, betalen we een nieuwe prijs. Kan het bedrag van de korting via cao/arbeidsvoorwaarden worden terug gehaald? Wat "kost" IZZ dan ten opzichte van andere verzekeraars met vergelijkbaar pakket? Natuurlijk doet IZZ ook meer maar iedereen kan zijn inkomen maar èèn keer uitgeven. Dus worden er afwegingen gemaakt. Het moment van verandering in kosten zal mensen aanzetten tot vergelijken en keuzes maken.
 3. Hoezo vrije markt, laat IZZ zelf bepalen hoe en welke korting zij geeft. Terecht wordt er opgemerkt dat het hier een arbeidsvoorwaarde uit de cao betreft. Daar moet de politiek vanaf blijven! In maart stemmen we voor de provinciale staten en eerste kamer. Dus hier ligt een kans! Grijp deze aan. Groeten Frans.
 4. Bewust zorggebruik begint bij het alles doen om te voorkomen dat gebruik nodig is./ Door veel meer in te zetten op preventie en het volgen van gezonde leefstijl./ Niet meer accepteren dat voedingsindustrie ongezonde hoeveelheden suikers,zouten, slechte vetten in voeding verwerkt. Alleen gericht op verkoopresultaat maar niet gericht op de gezondheid van de consument. Voldoende dagelijkse beweging, stress beperking samen met goede voeding moeten zorgvraag "in de toekomst" beperken. Nu spannen we het paard achter de wagen. We maken door leefwijze dat mensen ziek worden!