Rianne van zwieten

Lid ledenpanel
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Rianne van zwieten

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Rianne van zwieten

  Meld je aan voor gesprek over Bewust zorggebruik

  Ik zou graag willen weten hoe we bewust kunnen omgaan met medicatie e.d. Naar mijn idee wordt er veel onnodig weggegooid terwijl dit door een ander nog gebruikt kan worden.
 2. Rianne van zwieten

  Zorg goed voor jezelf

  Vorige maand heb ik de workshop zorg ook goed voor jezelf gevolgd. Een echte eyeopener. Wij werken in de zorg en kunnen goed voor onze patiënten/cliënten zorgen maar vergeten daarbij vaak voor ons zelf te zorgen. terwijl dit erg belangrijk is want als wij niet voor onszelf zorgen, kunnen we ook niet goed voor een ander zorgen. Bij veel hectiek op het werk is het belangrijk om tussendoor rust te nemen en te zorgen dat je ademhaling weer tot rust komt. Dit hoeft maar een klein momentje te zijn, bijvoorbeeld even naar het toilet en daar rustig in- en uit te ademen. Ons lichaam heeft na inspanning herstel nodig. Goed slapen, sporten, goed eten en sociale contacten zijn daarbij erg belangrijk. Ik ben benieuwd hoe anderen dit doen. Voor jezelf zorgen op het werk is best een uitdaging namelijk. Ik wens iedereen een heel ontspannen en rustige zomer. Zorg goed voor jezelf!
 3. Rianne van zwieten

  Hoe laad jij jezelf op deze zomer?

  Ik laad mezelf op door ontspannen en actieve activiteiten af te wisselen. Heerlijk lezen en relaxen in de zon maar ook zo nu en dan een wandeling maken of fietsen.
 4. Rianne van zwieten

  Meld je aan voor gesprek over Bewust zorggebruik

  Ik doe graag mee
 5. Hey Jessica, Allereerst wil ik je zeggen dat ik het knap vindt dat je dit alles deelt en open bent. Ik denk dat je al goed bezig bent door goed je grenzen aan te geven en het bespreekbaar te maken in het team. Je moet het met elkaar doen en samen de verantwoordelijkheid dragen! Blijf dit doen! veel sterkte
 6. Rianne van zwieten

  kijk eens naar een ondersteunende collega

  Helemaal mee eens. We moeten het met elkaar doen en hebben elkaar nodig. De 1 is niet beter dan de ander, ieder is goed in zijn ding.
 7. Rianne van zwieten

  Is de Community "los zand"?

  Ik ben het er wel mee eens maar denk dat het veel tijd kost als je iets wil plaatsen om dan te kijken of het onderwerp er al bij staat
 8. Rianne van zwieten

  Hoe maak jij je angst voor agressie en geweld bespreekbaar?

  Bespreekbaar maken en elkaar serieus nemen en naar elkaar luisteren is essentieel bij dit onderwerp. Agressie kan voor de 1 meer impact hebben dan voor een ander. Neem tijd voor elkaar om je verhaal te kunnen doen. Bij ons op het werk krijgen we elk jaar een training hiervoor. Heel fijn!
 9. Rianne van zwieten

  Nieuwe IZZ-film: Hoe zorg jij voor jezelf?

  Eigenlijk in alle dingen die gezegd worden. Dat als je in de zorg werkt ook goed voor jezelf moet zorgen, soms tot 10 moet tellen en moet leren los te laten. Soms vind ik dit best moeilijk.
 10. Rianne van zwieten

  Nieuwe IZZ-film: Hoe zorg jij voor jezelf?

  Mooi herkenbaar filmpje