Rianne van zwieten

Lid ledenpanel
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Rianne van zwieten

Achtergrond

 • Branche
  Geestelijke Gezondheidszorg
 1. Hey Jessica, Allereerst wil ik je zeggen dat ik het knap vindt dat je dit alles deelt en open bent. Ik denk dat je al goed bezig bent door goed je grenzen aan te geven en het bespreekbaar te maken in het team. Je moet het met elkaar doen en samen de verantwoordelijkheid dragen! Blijf dit doen! veel sterkte
 2. kijk eens naar een ondersteunende collega

  Helemaal mee eens. We moeten het met elkaar doen en hebben elkaar nodig. De 1 is niet beter dan de ander, ieder is goed in zijn ding.
 3. Is de Community "los zand"?

  Ik ben het er wel mee eens maar denk dat het veel tijd kost als je iets wil plaatsen om dan te kijken of het onderwerp er al bij staat
 4. Hoe maak jij je angst voor agressie en geweld bespreekbaar?

  Bespreekbaar maken en elkaar serieus nemen en naar elkaar luisteren is essentieel bij dit onderwerp. Agressie kan voor de 1 meer impact hebben dan voor een ander. Neem tijd voor elkaar om je verhaal te kunnen doen. Bij ons op het werk krijgen we elk jaar een training hiervoor. Heel fijn!
 5. Nieuwe IZZ-film: Hoe zorg jij voor jezelf?

  Eigenlijk in alle dingen die gezegd worden. Dat als je in de zorg werkt ook goed voor jezelf moet zorgen, soms tot 10 moet tellen en moet leren los te laten. Soms vind ik dit best moeilijk.