Mo

Lid ledenpanel
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Mo

Personal Information

 • Function
  Array
 • Branche
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ga meestal als ik thuis kom even tv kijken nog wat drinken en ga zelfde tijd uit bed als altijd. Mijn probleem is dat als er in de route wat gebeurt en mijn dienst uit loopt dat ik later thuis ben en dan zo aan het malen ben dat het langer duurt eer dat ik slaap, dan zit de adrenaline nog zo hoog ben net een stuiterbal.
 2. ik weet dat ik regelmatig avond en dagdiensten heb maar ik merk dat ik met de avonddiensten als ik thuis kom meer moeite heb om in slaap te komen en vaak om 3:00 nog wakker lig. Dit komt niet ten goede van mijn lichaam maar ook niet mijn zelf ben veel sneller moe. In het weekend heb ik altijd avonddienst dit komt ook niet ten goede aan de sociale contacten omdat verjaardagen meestal in het weekend bij ons worden gehouden en dan kan je niet.
 3. Ik zou graag meer begeleiding willen hebben in het verpleeghuis hoe het met mij ging, dat was ook helemaal niet gebeurd. En toen ik terug kwam in de wijk, dat er af en toe een gesprek zou zijn hoe het nu gaat. Maar ik denk nu ook dat de intentie er niet is, want je mag niets mankeren. Dat wil de werkgever niet en er kan ook weinig worden aangepast.
 4. Ik heb ook een burn-out gehad (3 jaar geleden) en heb lang door gewerkt, tot er door mijn collega werd gezegd, volgens mij gaat het niet zo goed met je. Ik kon dit alleen maar beamen. Ik werkte op de automatische piloot en er kwam niets meer binnen verder. Ik heb het alleen opgelost met veel ups en downs. Ik moest iedere dag van mijzelf naar buiten, even een boodschap halen. Dat heeft mij wel gered. Om terug te komen naar de wijk was moeilijk, want ik moest ineens gaan re-integreren in een verpleeghuis, wat ik niet wilde. Ik kreeg daar ook geen begeleiding, ook toen ik terug kwam in de wijk werd er verder geen rekening mee gehouden. Nu werk ik gewoon weer in de wijk, maar nu met andere problemen en moet ik weer een keuze maken, omdat je nou eenmaal niets mag mankeren als zorgverlener in de zorg.
 5. Ik snap dit wel, maar qua begeleiding van nieuwe collega's of stagiaire denk ik dat daar best wat aan verbeterd kan worden. Daar zijn ook weer cursussen voor. Nu doet een niv. 5 alleen maar leerlingen begeleiden en mogen ze een keer met mij meelopen. Er wordt niet aan mij gevraagd hoe vind je het gaan. Ik denk dat daar ook nog verbeterpunten in zitten.
 6. Ik denk dat de minister ook denk ik kan niet zomaar een collectieve verzekering kan afschaffen het geeft een verbintenis en er wordt door izz veel gedaan voor de mensen die in de zorg werken.
 7. ik vond toen wij zelfsturend waren prettiger als dat we nu planners hebben. Er wordt niet meer overlegd, een route wordt gewijzigd als je denkt oh ik heb een route tot 12:00 en deze is ineens de halve middag erbij.
 8. wij zijn in de thuiszorg ook zelfsturend geweest, maar dit moest weer terug gedraaid woorden en kregen we weer managers.
 9. Wat kunnen jullie doen aan de ongebruikte medicijnen en verbandmiddelen die nu weggegooid worden, omdat de apotheek ze niet meer terug neemt omdat ze uit de apotheek zijn geweest. Misschien een klein retour bedrag terug geven als mensen iets terug brengen en waar voor wel betaald moet worden
 10. Ik snap hoe meer samenwerking hoe meer je kun bereiken,maar ik zou graag willen weten wat er voor ons als klant gaat veranderen. Jullie waren voor de mensen in de zorg maar ik denk dat er straks toch meer gaat veranderen
 11. Ik wil graag meedoen. Maar wil wel weten wanneer en hoelaat
 12. u heb helemaal gelijk, wij zijn op het werk al bezig om het werk voor ons als werknemer zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar je heb wel medewerking van de zorgvrager nodig. Maar ook de werkgever moet proberen mee te denken met de medewerker die wel wat mankeren en er weinig zelf aan kunnen doen. Er wordt nu al tegen mijn gezegd dat ik maar moet kijken naar andere werk omdat mijn artrose erg gaat opspelen, maar 36 jaar in de zorg ppi je niet zomaar even overboord
 13. Ik wil ook meestal dezelfde fysiotherapeut voor mijn klachten, gelukkig hoef ik niet maandelijks, en weet ik heel goed wat ik moet doen. Ik heb ook wel eens iemand anders gehad voor mijn rug maar die aaide en dat was niet de bedoeling. Maar ik vind wel dat je zelf ook verantwoordelijk ben voor het afnemen van de klachten en de oefeningen doen als je deze krijg, dan weet je ook hoe je de klacht eventueel kan voorkomen Ik heb nu andere klachten en zit bij een andere fysiotherapeut.