Maup

Lid ledenpanel
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Maup

Personal Information

 • Function
  Array
 • Branche
  Array
 1. Vanmiddag inderdaad de klantenservice van IZZ gebeld. Gerichte vergoeding van zonnebrandcrème lijkt moeilijk te realiseren. IZZ wil (merk)onpartijdig blijven, dus kan geen crème's uitdelen, verwerken in de duurdere premie's lijdt tot discriminatie. Maar de medewerker vond het wel een mooi idee en zou het doen rondgaan onder de mensen die daar iets mee kunnen. Dat is voor mij niet te controleren maar ik hoop werkelijk dat hij dat zal doen. Ik blijf bij mijn stelling dat voorlichting en kostenverlaging (voor zowel IZZ als hun klanten) op het gebied van huidkanker mogelijk moeten zijn. Misschien ligt het maar aan een verandering van zienswijze waardoor alle klanten van IZZ voordeel kunnen hebben bij aanschaf van zonnebrandcrème naar eigen keuze. Op advies van diezelfde medewerker klantenservice heb ik Sire benaderd met de vraag of zij iets zien in het opstarten van een voorlichtingscampagne tegen huidkanker. Tot zover mijn bevindingen. Ik meld eventuele reacties van Sire en wellicht zelfs van IZZ.
 2. Hartelijk dank voor je medeleven Marjon. Met mij gaat het prima. Zodra een basaalcelcarcinoom is verwijderd is het ook echt verwijderd. Het zaait niet uit. Andere vormen kunnen dat wel. Die kunnen zelfs dodelijk zijn. Maar inderdaad, de wachtkamer zat voor de helft gevuld met mensen die voor verwijdering van BCC's kwamen. Vandaag heb ik een soortgelijk verhaal aan de NZA gestuurd. Daaraan heb ik toegevoegd dat een voorlichtingscampagne, zoals tegen roken, hard nodig is. Hoeveel mensen zijn zich er niet van bewust welke schade UV hun gezondheid aandoet? Hopelijk komt daar verandering in door voorlichting en betaalbaarheid van zonnebrandcreme.
 3. Graag neem ik deze mogelijkheid bij de horens om een idee te lanceren. Althans, ik heb er nog niets over terug kunnen vinden op de site van IZZ. Vandaag bij MUMC geweest om een basaalcelcarcinoom te laten verwijderen. Wat zal dat niet kosten?!! Is het een idee voor IZZ om zonnebrandcreme te vergoeden en zodoende die kosten te drukken? Waar ik ook bang voor ben is dat financieel minder draagkrachtige mensen geen zonnebrandbescherming kunnen kopen, of er zuinig mee omspringen waardoor het niet werkt. De dermatoloog vanmorgen deelde haar zorgen met mij door te zeggen dat het maar de vraag is of de epidemische toename van huidkanker straks wel te handelen zijn. Niet alle dermatologen namelijk zijn erin geschoold en de cijfers van patiënten met die aandoening blijven stijgen. Dat is nog een reden die mijn idee van vergoeding onderbouwt. Hetzelfde geldt voor vergoeding van UV-wash. Dit maakt kleding UV werend in de was. Denkt u hier iets mee te kunnen doen binnen IZZ?