marielle smits

Lid ledenpanel
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About marielle smits

Personal Information

 • Function
  Array
 • Branche
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zit achter het bureau na 23 jaar zorg.. dus niet gelijk alles over een kam scheren haha. Maar soms weten we ook als mensen op de vloer wat er speelt voor er een besluit genomen wordt, dat zie ik nu ook. En ik denk zeker mee.. en denk vanuit de andere kant..
 2. Ben ik zeker mee eens maar zit vooral in werkvoorraad die we hebben en nauwelijks gebruiken, dit vanwege een zorgapotheek die midden in het land zit.. lijkt mij persoonlijk zonde. Dus daar zou de organisatie wat mee moeten.
 3. Verspilling zie ik vooral in vorm van medicatie.. en dan de werkvooraad.
 4. Ik ben nu niet aan het werk. Ik ben 1 x al bij Arrbo geweest. Het moeilijke van chronische pijn is je ziet het niet.
 5. in mei vorig jaar stond ik met trots in het izz magazien en vertelde ik dat mijn cliënten mijn pijnstillers waren... maar de tijd verstreek en de pijn die mijn pocket van mijn neurostimulator gaf nam toe. tijdens de controle in het ziekenhuis kwam de arts met het idee om een ander systeem te gaan plaatsen en dan zonder interne pocket. nou daar stonden mijn oren wel na en 3de keer is scheepsrecht dacht ik, het zou super zijn als het systeem nog beter zou werken. maar helaas is de keiharde werkelijkheid anders.. de operatie verliep net als de andere moeizaam en de werking van het apparaat is er niet tot nauwelijks ik ben bijna slechter af dan ervoor. hoe ga ik nu en nieuwe weg in, wat kan en wil ik in mijn werk? want een ding staat voorop, de zorg voor verstandelijk gehandicapten daar ligt mijn roets, mijn gevoel, mijn gedrevenheid.
 6. ik werk op een locatie waar ook agressie voorkomt, maar ik ben hier open in en wat vooral belangrijk is. Agressie is niet normaal, hierbij keur ik niet de client zelf af, maar wel het gedrag wat vertoont wordt. ik denk dat het bij mijn doelgroep van belang is dat je kijkt waar het vandaan komt, en evt eerder kan ingrijpen zodat het niet tot agressie hoeft te komen. Dit is niet haalbaar in iedere doelgroep, maar zeker het niet normaal gaan vinden. ik geef na 21 jaar in de zorg al te werken ook nog steeds aan bij collega's wat het met me doet, dit geeft daarin dus ook ruimte voor de ander om er makkelijker over te praten
 7. hallo, ik ben zeer benieuwd of er mensen zijn die zich in verhaal herkennen. En ik hoop dat er mensen zijn die me tips kunnen geven hoe ik het nog anders in het vat zou kunnen gieten. alvast bedankt voor het lezen van mijn artikel en alle tips zijn welkom. https://www.izz.nl/thema/gezond-werken/chronisch-ziek/artikelen/de-energie-van-mijn-clienten-werkt-als-een-pijnstiller marielle