Heleen de Kraker

IZZ Lid
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Heleen de Kraker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hoi Dorothe, we zijn bijna zover dat de app getest kan worden. Als het je leuk lijkt mee te testen, kan ik je hier wat meer informatie over sturen. Stuur me in dat geval even een e-mail naar heleen.dekraker@tno.nl! Alvast bedankt! Groet, Heleen
  2. De eerste sessie is inmiddels geweest en heeft goede feedback opgeleverd. Binnenkort prikken we een datum voor een nieuwe test-ronde. Dus lijkt het je leuk en nuttig om hieraan mee te doen, reageer dan op dit bericht of stuur me een e-mail, dan nodig ik je uit. Er is geen specifieke voorkennis nodig, we vragen je vooral mee te denken over hoe de app zo goed mogelijk aan kan sluiten bij jouw dagelijkse praktijk!
  3. Wat zijn de fysiek zware taken in mijn werk? En brengen die risico’s met zich mee? Hoe kan ik in de praktijk gezonde fysieke keuzes maken? Momenteel werkt TNO aan een app voor werknemers om bovenstaande vragen te beantwoorden. In de app kan je een zelf-evaluatie van je fysieke belasting uitvoeren en stel je daarna een persoonlijk actieplan op om je te helpen de knelpunten te verbeteren. Tips, feedback en herinneringen helpen je om je acties tot een succes te maken. Co-creatiesessie Om tot een effectieve app te komen die aansluit bij de wensen en behoeften uit de praktijk hebben we jouw inbreng nodig! Dat kan via deelname aan zogeheten co-creatiesessies. In de sessies worden ontwerpen en concepten voorgelegd. Er is geen specifieke voorkennis nodig, alleen kennis van de dagelijkse praktijk! Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Stuur een e-mail (heleen.dekraker@tno.nl) en ik neem contact met je op. De co-creatiesessies met circa 7 deelnemers duren 2-3 uur, locatie Utrecht of Leiden. Eerste sessie wordt georganiseerd op donderdag 21 september om 10:00. Heb je vragen? Ik hoor ze graag.