[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Over Slaapkop

Achtergrond

  • Functie
    Array
  • Branche
    Array
  1. Wij toch Hollanders hè. Dus als het duurder wordt kijken veel mensen toch even verder. Er zijn meerdere aanbieders die een collectiviteit hebben met ons ziekenhuis die als voorbeeld extra 100,- brilvergoeding geven boven de vergoeding uit het AV pakket. De fysiotherapie wordt ook ondertussen uitgekleed, want we weten allemaal dat de onbeperkte vergoeding uit zorg voor de zorg 3 helemaal niet onbeperkt is. Er zijn gewoon afspraken gemaakt hoe vaak een klacht behandeld mag worden.
  2. Is er geen maas in de wet om de korting op een maniere terug te geven wanneer iemand in de zorg werkt? geef de korting een andere label.
  3. Ik vind dat er een andere regel moet komen voor kinderen. De orthoptist in het ziekenhuis geeft toch niet voor niets een brilrecept mee om daar te gaan shoppen in een brillenzaak. Ook moet er elk jaar een controle meting plaatsvinden, waardoor je vaak een andere brilrecept krijgt en weer een nieuwe bril/glazen moeten halen. Mijn zoontje heeft een beste afwijking, waardoor de vergoeding een uitkomst is. Wij zitten dan nog altijd met extra kosten van 200,- euro wegens de optie van zeer dunne glazen. Laatste keer hadden wij iets dunnere glazen laten adviseren bij een te commerciële opticien, maar die waren zelfs nog zo dik dat ze het montuurtje uitpuilen en door de zwaarte steeds van zijn neus zakt (ondanks 5 herhaal bezoeken om te föhnen en te buigen.)