Slaapkop

Lid ledenpanel
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Slaapkop

Personal Information

 • Function
  Array
 • Branche
  Array
 1. De moderators hebben ook weekend. Het wordt hier steeds fraaier.
 2. Ja heel goed geregeld hoor. Zelfs gast accounts komen binnen. Mijn vrouw keek al vreemd toen ik de e-mail opende naast haar op de bank. Want blijkbaar komen de advertenties met dames ook binnen per mail van de IZZ community.
 3. We zijn allemaal gelijk. Als ik voorrang wil loop ik wel even baar de balie in mijn uniform. Maar een zorgplafond blijft een zorgplafond. Ook bij de medewerker wordt een DBC geopend. Uit ervaring weet ik dat VGZ patiënten als eersten aan het zorgplafond komen bij het ziekenhuis. Echt absurd. Het overstappen van Achmea groep naar IZZ deed ik toch met enige bijsmaak. Maar goed. Het ziekenhuis waar ik werk neemt toch patiënten aan boven dit plafond en ja dat kost het ziekenhuis zelf geld. Lekker systeem in dit land.
 4. Zucht. Al weer spam. Vorige keer was het een bimbo. Nu de film Shazam! In het Russisch of zoiets. Toch maar wat strengere aanpak voor het aanmelden? Het begint met een goede captcha.
 5. Wij toch Hollanders hè. Dus als het duurder wordt kijken veel mensen toch even verder. Er zijn meerdere aanbieders die een collectiviteit hebben met ons ziekenhuis die als voorbeeld extra 100,- brilvergoeding geven boven de vergoeding uit het AV pakket. De fysiotherapie wordt ook ondertussen uitgekleed, want we weten allemaal dat de onbeperkte vergoeding uit zorg voor de zorg 3 helemaal niet onbeperkt is. Er zijn gewoon afspraken gemaakt hoe vaak een klacht behandeld mag worden.
 6. Is er geen maas in de wet om de korting op een maniere terug te geven wanneer iemand in de zorg werkt? geef de korting een andere label.
 7. Ik vind dat er een andere regel moet komen voor kinderen. De orthoptist in het ziekenhuis geeft toch niet voor niets een brilrecept mee om daar te gaan shoppen in een brillenzaak. Ook moet er elk jaar een controle meting plaatsvinden, waardoor je vaak een andere brilrecept krijgt en weer een nieuwe bril/glazen moeten halen. Mijn zoontje heeft een beste afwijking, waardoor de vergoeding een uitkomst is. Wij zitten dan nog altijd met extra kosten van 200,- euro wegens de optie van zeer dunne glazen. Laatste keer hadden wij iets dunnere glazen laten adviseren bij een te commerciële opticien, maar die waren zelfs nog zo dik dat ze het montuurtje uitpuilen en door de zwaarte steeds van zijn neus zakt (ondanks 5 herhaal bezoeken om te föhnen en te buigen.)