Hubert

Lid ledenpanel
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Hubert

Personal Information

 • Function
  Array
 • Branche
  Array
 1. Het spijt me Isa maar ik kan geen voordelen opnoemen van de Marktwerking of het zou de 8 miljard aan reserves van de zorg verzekeraars moeten zijn.Zij hebben goed gegraaid over de rug van de consument.De tweedeling is er nog steeds,velen kunnen geen aanvullende verzekering betalen.De verzekeraars moeten goed overhouden want ze sponseren en maken veel reclame.Het ware beter dit ten goede te laten komen van de patieenten.Breng ,jeugdzorg,thuiszorg,ouderenzorg etc.op orde en zorg dat er weer meer mensen voor de zorg kiezen,maak deze weer aantrekkelijk.
 2. Ik houd er niet van om deze discussie op de man te spelen mijnheer Visser,en ik verlaag me niet om ook zo te reageren. De marktwerking heeft ons veel goeds gebracht b.v. Sluiting van ziekenhuizen,faillisement zorg instellingen, verplegende en verzorgenden die opzoek gaan naar een andere job omdat ze de mensen niet dei zorg en aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Steeds hogere zorgverzerkeringspremie,eigen bijdrage.medicijnen betalen en de vergoedingen verlagen.
 3. Als ik het geheel volg kan ik maar tot een conclusie komen,dat het schande is dat in een van de rijkste landen zo met zorgmedewerkers en patienten wordt omgegaan.Dit alles hebben we te danken aan de marktwerking die helemaal niet werkt in de zorg . Steeds minder zorg voor hogere premies en eigen bijdrage.Medicijnen niet leverbaar.De enigen die hier van profiteren zijn de zorg verzekeraars want met al hun geklets hebben ze de kosten nog steeds niet in de hand hetgeen ook niet zal lukken.Ziekenfondsen met open eind financiering was zo slecht nog niet.
 4. Zorgmedewerkers dienen ten alle tijden met voorrang behandeld te worden hetgeen vroeger vanzelfsprekend was. Van die aantallen behandelingsafspraken moeten we zo snel mogelijk af ,iedereen van welke komaf heeft mijns inziens recht op zorg en moet niet afhankelijk zijn van het geldelijk gepruts van de zorgverzekeraars. Terug naar de ziekenfondsen en de marktwerking vaarwel zeggen. Hebben de zorgverzekeraars apothekers in diens ?
 5. Als haagse graaiers de coll. korting zonodig willen afschaffen zou IZZ dat misschien kunnen omzeilen en een loyaliteits korting invoeren. B.V. na een jaar lidmaatschap 3% korting na 2 jaar 6% en na 3 jaar 10% om zo die haagse clowns met hun ingevingen te omzeilen. Den haag en alle zorgverzekeraars moeten ophouden met de pharmacie het mes op de keel te zetten zodat patienten hun voorgeschreven medicijnen krijgen.
 6. Waar haal je de euvele moed vandaan gast Deutekom te veronderstellen dat zorgverzekeraars naar zijn leden luistert. Zij breken hun hersens hoe de vergoedingen te minimaliseren en de premie zo duur mogelijk te maken.
 7. Politiek en zorgverzekeraars moeten hand in eigen boezem steken.Marktwerking is heilig verklaard en men dacht de farmaceutische industrie naar z,n hand te zetten.Is in het verleden niet gelukt en zal ook nu niet lukken.Hoe meer druk er wordt uitgeoefend op de prijs hoe meer medicijnen niet worden geleverd om welke reden dan ook.Kunnen jullie ook zelf invullen.
 8. Zorg voor de zorg is vervallen met invoering van marktwerking. Dit is vervangeng door graai maar raak.Steeds minder vergoeding voor meer euros. Ze krijgen ons wel klein omdat wij alles slikken.
 9. Jij zit vermoedelijk goed in de slappe was. De huidige premies zijn voor veel mensen te duur zij kunnen zich geen aan vullend pakket lijsten. En dan heb ik het nog niet over medicijnen die je zelf moet betalen. Steun de graaiers maar. Anna ze zijn allemaal onbetrouwbaar evenals onze politici. Mevrouw Lisa wil overstappen naar ….. en zij zouden alles perfect voor haar in orde maken. Enige dagen later ontvangt zij op haar adres een schrijven met de mededeling dat ze haar niet kunnen verzekeren omdat zij niet over haar adres beschikten.Om een en ander duidelijk te maken was een halfuur durend telefoon gesprek nodig. Zo werkt het bij deze bureaucratiese graaitijgers.
 10. Ook dit kan er nog bij.Invoering marktwerking was al een foutieve keus en daarna zijn de vvd ministers doorgegaan met de zorgverzekeraars de zorg langzaam maar zeker naar de verdommenis te helpen.Ik heb voor de graaiers nog enkele bespaar tips,oogzorg is geen zorg dus bril vergoeding schrappen,staaroperatie dan ook maar zelf betalen en wat met kraampakketten? Eigen bijdrage bij bezoek huisarts voor tweeverdieners met gezamenlijk salaris van 50.000 euro van 25 euro per bezoek. Salaris b.v. 75000 dan bijdrage 50 euro enz. Huisartsen worden onderhandelaars .Mevrouw de behandeling van uw kind is erg duur zouden we behandeling maar achterwege laten???? Het zal je kind maar wezen.Ik wens de graaiers veel succes.