[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Over jan jans

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Eerder heb ik me laten verlijden om mijn mening te geven. Ik had niet bedacht dat ik nu elke reactie van iedereen via de mail ontvang. in de reacties valt mij op dat we het eens zijn we willen de korting en ook de voordeeltjes van het IZZ-collectief behouden. Bij deze wil ik voorstellen om op een constructieve wijze te reageren. Roland Kip kun en wil jij een petitie starten, dan kunnen we tekenen en na X tijd versturen aan de verantwoordelijke bewindsman. Het is aan hem om op de petitie reageren. Uw onderwerp leeft maar uw oproep brengt ook een klaagzang te weeg. Dit was vast niet uw bedoeling.
  2. Het zou jammer zijn wanneer de regering dit plan doorvoert. Ik vraag me af of het aanpakken van de wild groei van leden collectieven veel winst zal geboekt gaat worden. Ik denk dat de regering zaken moet aan pakken die er toe doen.