Nitram

Lid ledenpanel
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nitram

  1. @Marjon van IZZ, bedankt voor de terugkoppeling. De kosten waren een doktersrekening en een antibiotica kuurtje. Samen nog geen 100 euro. Wat ziektekostenverzekering betreft hebben wij de meest uitgebreide dekking. We hebben inderdaad ook al geïnformeerd bij de reisverzekering en die kennen de taalbarrière niet. Dus we gaan zeker proberen de kosten daar nog te verhalen.
  2. In de voorwaarden van VGZ/IZZ staat: "Nota’s moeten zijn geschreven in het Nederlands, Duits, Engels, Frans of Spaans". Nota's in andere talen dan deze worden niet vergoed of je moet ze laten vertalen door een beëdigd vertaler. Maar ja, de kosten daarvan zijn hoger dan een gewone doktersrekening. Dit is ook niet alleen zo bij VGZ/IZZ ik heb even zitten zoeken bij meerdere verzekering, maar daar zie ik dit ook terug. Er is dus niet meer aan de hand @WoutVisser, maar gewoon niet uitgekeerd omdat de rekening in het Portugees is. Zo staat het ook op de terugkoppeling van de IZZ. Goed om rekening mee te houden als je in een anders sprekend land bent dan de bovenstaande talen.
  3. Dan denk je goed verzekerd te zijn tegen medische kosten in het buitenland maar dan worden de kosten niet vergoed omdat de rekening in het portugees is. Tsja, achteraf staat het in de kleine lettertjes maar dat is toch niet meer van deze tijd!?
  4. De bril vergoeding moet blijven. Zonder bril zie ik niets. Ik heb hem niet voor mijn lol en kan er ook verder niets aan doen om er af te komen. Schaf dan allerlei therapieën af om bijvoorbeeld van roken af te komen of de maagverkleining. Het gaat niet om het montuur, de vergoeding die je krijgt gaat al op aan de glazen.