Hans Limper

Lid ledenpanel
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Hans Limper

Personal Information

 • Function
  Array
 • Branche
  Array
 1. Verzekeren is met een groep indekken tegen onverwachte uitgaven. Sommigen zullen die gebeurtenis krijgen anderen niet. Een brandend huis is niet te vezekeren Commerciële verzekeraars zullen via een hogere premie of slechtere voorwaarden ook uitkeren aan aandeelhouders. Er zijn een minimaal aantal deelnemers nodig om die mogelijke uitgaven te dekken. Ziekenhuizen en zorgverzekeraars hebben (nog?) geen winstuitkering maar bouwen hoogstens reserves op die ten goede kunnen komen aan de deelnemers zoals vorig jaar bij de meeste zorgvezekeraars door de premie minder te laten stijgen.
 2. Blijft het principe van solidariteit dat wil zeggen dat je een vrijwillige verzekering hebt voor diverse toekomstige mogelijke ongemakken. Jaren betaal je premie en gebruik je de voorziening niet maar indien nodig worden de kosten betaald. Indien je in het geval van dergelijke kosten het zelf kunt betalen of gespaard in plaats van premie betalen dan is dat mooi als je de mogelijkheid hebt. Niet verzekeren is voor de gefortuneerden onder ons een echte keuze. Pakket 3 heeft o.a. fysiotherapie, alternatieve geneeskunde en bril vergoeding, een goede combinatie. Minder deelnemers betekent een hogere premie of uiteindelijk einde verzekering.
 3. Door middel van de bril en gehoor vergoeding kan IZZ zich onderscheiden van andere verzekeringen en zo meer deelnemers trekken. In principe betaal je het zelf via de extra premie voor de aanvullende dekking. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op solidariteit. Ik geloof niet in alternatieve zorg en zal dan ook nooit daar gebruik van maken maar betaal daar wel voor. Als brildrager vind ik de vergoeding aantrekkelijk.