8 posts in this topic

Wat zijn de fysiek zware taken in mijn werk? En brengen die risico’s met zich mee? Hoe kan ik in de praktijk gezonde fysieke keuzes maken? Momenteel werkt TNO aan een app voor werknemers om bovenstaande vragen te beantwoorden. In de app kan je een zelf-evaluatie van je fysieke belasting uitvoeren en stel je daarna een persoonlijk actieplan op om je te helpen de knelpunten te verbeteren. Tips, feedback en herinneringen helpen je om je acties tot een succes te maken.

Co-creatiesessie

Om tot een effectieve app te komen die aansluit bij de wensen en behoeften uit de praktijk hebben we jouw inbreng nodig! Dat kan via deelname aan zogeheten co-creatiesessies. In de sessies worden ontwerpen en concepten voorgelegd. Er is geen specifieke voorkennis nodig, alleen kennis van de dagelijkse praktijk! Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Stuur een e-mail (heleen.dekraker@tno.nl) en ik neem contact met je op.

De co-creatiesessies met circa 7 deelnemers duren 2-3 uur, locatie Utrecht of Leiden. Eerste sessie wordt georganiseerd op donderdag 21 september om 10:00.

Heb je vragen? Ik hoor ze graag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De eerste sessie is inmiddels geweest en heeft goede feedback opgeleverd.

Binnenkort prikken we een datum voor een nieuwe test-ronde. Dus lijkt het je leuk en nuttig om hieraan mee te doen, reageer dan op dit bericht of stuur me een e-mail, dan nodig ik je uit. Er is geen specifieke voorkennis nodig, we vragen je vooral mee te denken over hoe de app zo goed mogelijk aan kan sluiten bij jouw dagelijkse praktijk!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Dorothe, 

we zijn bijna zover dat de app getest kan worden. Als het je leuk lijkt mee te testen, kan ik je hier wat meer informatie over sturen. Stuur me in dat geval even een e-mail naar heleen.dekraker@tno.nl!

Alvast bedankt!

Groet, Heleen

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Blijf op de hoogte van gesprekken in de community

    Ontvang jij graag wekelijks per mail een gespreksoverzicht uit de community? 
    Meld je direct aan in jouw IZZ lidmaatschap (inloggen vereist).