1 post in this topic

Welkom in de IZZ Community
De IZZ Community is dé online plek waar zorgmedewerkers uit het IZZ ledencollectief tips en ervaringen uitwisselen over hun eigen gezondheid en zorgvragen, het werken in de zorg en de IZZ Zorgverzekering. Doe mee aan onderzoeken, laat weten wat je ergens van vindt en kom in contact met andere IZZ leden. In het forum lees je tips van collega’s, kun je ervaringen delen of een vraag stellen. En natuurlijk kun je hier IZZ laten weten wat jouw verwachtingen van het ledencollectief zijn. IZZ is immers het ledencollectief van mensen in de zorg en dus ook van jou. Doe je mee?

Spelregels IZZ Community

 • Behandel elkaar altijd met respect.
 • We tolereren geen discriminerende opmerkingen of uitspraken die de fatsoensnorm overschrijden.
 • Je mag kritisch zijn, graag zelfs. Let er wel op dat je opbouwend en behulpzaam blijft.
 • Noem elkaar bij naam en gebruik de functie ‘bij naam noemen’, zodat een ander IZZ lid weet dat hij/zij aangesproken wordt (dat doe je door @Naam te typen).
 • Als je zelf iets schrijft, bedenk dan goed wat precies je vraag of opmerking is. Zo vergroot je de kans dat je goede reacties krijgt van andere leden.
 • Stuur een andere lid (of andere leden) een persoonlijk bericht als je informatie wilt delen die privacygevoelig is, zoals telefoonnummer, e-mailadres, woon- of postadres, het nummer van je bankrekening, verzekering, polis, pas, paspoort- of identiteitskaart, rijbewijs,  en dergelijke.


Waar is de IZZ Community NIET voor bedoeld:

 • Vragen, opmerkingen en klachten over de uitvoering van de IZZ Zorgverzekering (zoals vergoedingen en declaraties). De IZZ Zorgverzekering wordt uitgevoerd door VGZ voor de Zorg. VGZ voor de Zorg is niet actief in deze community. Heb je vragen of klachten over jouw eigen zorgverzekering of wil je persoonlijk zorgadvies? Neem dan contact op met VGZ voor de Zorg.
 • Het uitwisselen van persoonsgegevens, zoals telefoonnummer, e-mailadres, woon- of postadres, het nummer van je bankrekening, verzekering, polis, pas, paspoort- of identiteitskaart, rijbewijs,  en dergelijke. Dit is privacygevoelige informatie die mogelijk door derden gebruikt wordt voor frauduleuze doeleinden, als je dit openbaar deelt in de community.
 • Het delen van persoonlijke informatie van of over anderen.


Moderatoren van IZZ

 • Op de IZZ Community is op werkdagen een moderator actief van IZZ.
 • Stuur geen privéberichten naar moderatoren tenzij we daar expliciet om vragen. Stel je vraag aan de moderatoren in een bestaand of door jou aangemaakt gesprek en gebruik @IsaIZZ of @PieterIZZ om ons aan te spreken.
 • Moderatoren behouden zich het recht voor om berichten van leden aan te passen of te verwijderen en gebruikers te waarschuwen of te verwijderen van de community.
 • Het e-mailadres community@stichtingizz.nl is bedoeld voor vragen over de dagelijkse gang van zaken in community.


IZZ behoudt zich het recht voor om deze huisregels te wijzigen. Als dat gebeurt zullen we je daarover informeren in het forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Blijf op de hoogte van gesprekken in de community

  Ontvang jij graag wekelijks per mail een gespreksoverzicht uit de community? 
  Meld je direct aan in jouw IZZ lidmaatschap (inloggen vereist).