Overgangsproof Coach & Consulent

Stel je vragen aan de overgangscoach en consulent

4 posts in this topic

Wij zitten er klaar voor: van 10.00 tot 11.00 uur kun je ons hier vragen stellen en met ons (en elkaar) in gesprek gaan.

Wij zijn Wilmy en Nicole, overgangscoach en verpleegkundig overgangsconsulent. Stel hieronder je vraag. Log dan eerst even in. Als je nog geen profiel hebt dan moet je je even registreren. Dat kan ook onder dit bericht. 

We spreken je graag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goedemorgen, ik ben Judith 50 jaar. Zit al lang vervroegd in de overgang dmv erfelijke borstkanker. Heb zoveel  klachten en voel me lichamelijk wel 80 jaar. Al veel geprobeerd en vaak bij de huisarts geweest. Hij zegt dat t de gevolgen zijn van alle opreaties, chemo, vervroegde overgang enz. Hormonen mag ik niet meer gebruiken. Voel me vaak radeloos, wanhopig en eenzaam. Mijn man begrijpt me gelukkig maar een prettig leven is t niet meer. In de medische wereld vind ik weinig begrip en hulp. Groetjes Judith

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goedemorgen Judith,

Wat een heftig verhaal, we begrijpen je problematiek. 

Mogen we je een paar suggesties doen? Je stresssysteem is mogelijk overbelast, dat geeft ook veel lichamelijke klachten die overeenkomen met overgangsklachten. Hiervoor zouden massages, sauna en gesprekken met lotgenoten kunnen helpen. Ter ondersteuning van je vitaliteit zou je wellicht een gebaat zijn bij natuurlijke multi vitaminen, en dan vooral Vitamine C, in hoge dosering, Magnesiumcitraat, en Vit D is noodzakelijk.

Is er in het ziekenhuis waar jij behandelt bent een mogelijkheid tot revalidatie? Je kan informatie inwinnen via je behandelend arts.

Daarnaast kan je veel baat hebben bij persoonlijke begeleiding door een therapeut, te denken aan een overgangscoach, zij kan met je meedenken in meerdere mogelijke oplossingen. 

Succes, Wilmy en Nicole

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Blijf op de hoogte van gesprekken in de community

    Ontvang jij graag wekelijks per mail een gespreksoverzicht uit de community? 
    Meld je direct aan in jouw IZZ lidmaatschap (inloggen vereist).