Forums

 1. Komt een zorgmedewerker bij de dokter....

   • Door Isa IZZ Reactie op artikel 'Werkpl… 5

    Zorg en werk

    Jouw werk in de zorg vergt wat van je. Zowel fysiek als psychisch. Uit onderzoek weten we dat zorgmedewerkers meer dan gemiddeld (en in toenemende mate) zorg gebruiken. We weten ook dat jouw werk zowel bij fysiotherapie als bij psychische hulp onderbelicht blijft. Zoek samen naar oplossingen en laat elkaar én IZZ weten hoe we dit kunnen verbeteren.

 2. Gezond werken in de zorg

 3. Ons IZZ ledencollectief

   • Door Isa IZZ Hallo, ik stel me even voo… 4

    De koffiekamer

    Welkom in de koffiekamer! Stel jezelf voor, vertel iets gezelligs, of plaats een verzoekje. Zo lang je het ook in de koffiekamer zou vertellen (of in de kantine, de eetkamer, de lunchruimte, etc.) mag je het hier ook delen.

   • Door Isa IZZ 29

    Community Starters

    Dit is een besloten forum voor IZZ-leden die mee willen doen als Community Starter.

    Wat is een Community Starter?
    Dat is een IZZ-lid die met andere leden én met IZZ samen, meedenkt over deze online community. Waar moet het aan voldoen, over welke onderwerpen moet het gaan, wat willen we ermee bereiken, wat is de goede rolverdeling tussen de leden en IZZ? Dat soort vraagstukken.

    Ik wil ook meedoen als Community Starter. Hoe krijg ik toegang?
    Wil je meedoen als Community Starter? Dat kan als je lid bent van IZZ. Stuur een persoonlijk bericht naar @Isa IZZ met het verzoek lid te worden van de Community Starters.