All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Zowel professioneel als ook in mijn prive leven heb ik momenteel te maken met dementie...daarom is dit boek meer dan (dubbel) welkom.
 3. In mijn werk als onderzoeker bij het CIZ had ik al veel met dementie te maken. Nu ik niet meer betaald werk ben ik vrijwilligster en geef voorlichting over dementie. Ik wil me er middels dit boek graag nog verder in verdiepen.
 4. Ik zou dit boek heel graag willen lezen/winnen. Ben erg geïnteresseerd in verhalen over dementie. Ik woon met mijn gezin sinds 3,5 jaar bij mijn vader van 93 jaar met dementie.
 5. Ik wil graag mee doen met de verloting van dit boek van Bere Miesen. Ik werk op een kleinschalige woonvorm (met voor een groot deel) mensen met dementie. Hoewel ik het een vreselijke ziekte vind, vind ik het het ook een uitdaging om te helpen zorgen voor een menswaardig leven voor onze dementerende bewoners. Dat is vaak echt niet eenvoudig. Ik zou dit boek graag in ons team willen laten rouleren om extra kennis op te doen.
 6. Ik doe graag mee aan de loting. Zelf werkzaam in de zorg waar ik het steeds meer om mij heen zie. Is het helaas zo dat ik er in mijn nabijheid ook mee te maken heb. Een mooi boek die ik graag zou winnen om voornamelijk de persoonlijke redenen.
 7. ik zou graag kans willen maken op dit boek. ik werk met mensen met dementie , ik vind het altijd leuk om mij te verdiepen in de materie over niet begrepen gedrag. ik vind het ook leuk om met mijn collega's hierover te praten , en elkaar hierin te ondersteunen.
 8. Ik wil graag meeloten. Een goede vriendin van mij is helaas dementerend. Ik vind het lastig hier goed mee om te gaan. Ik wil er juist nu voor haar zijn.Daarom zou het fijn zijn om goede handvatten te ontvangen.
 9. Dit boek past heel goed op de informatietafel van het Alzheimer cafe Leeuwarden. Op deze manier kunnen veel mensen dit interessante boek lezen. Wist je dat Bère Miesen grondlegger is van het Alzheimer cafe?
 10. Prachtig boek om te lezen denk ik. Werk al jaren in de zorg en het is prachtig mooi werk om te doen. Zorgen voor ouderen met al zijn problematiek, hecktiek en zwaarte. Maar het geeft ook veel voldoening!
 11. Als 80-plusser ga ik me meer interesseren voor dit thema. Ik wil graag signalen herkennen. Een tweede reden om het boek te willen winnen is het interview met de schrijver: een interessante en vooral wijze man, lijkt mij.
 12. Ik werk als vrijwilliger bij maatschappelijk werk met collega's begeleid ik 80 +die nog thuis wonen daar kom ik vaak dementie tegen ik zou graag dit boek winnen voor mij en de andere vrijwilligers. Daarnaast werk ik als intake verpleegkundige ook daar komt dementie vaak aan de orde
 13. Last week
 14. Graag wil ik meedoen met de verloting van het boek je suis dementie. mijn vader heeft ernstige dementie (alzheimer/vasculaire dementie) en hierdoor onbegrepen gedrag. de zorg in het verpleeghuis waar hij woont vinden het zwaar om hem goed te kunnen verzorgen/ benaderen. misschien kunnen we met z’n allen (zorg en familie) nog iets leren van de handvaten uit het boek
 15. Graag wil ik meedoen met de loting voor het boek: je suis dementie. Dit om meer te leren hoe om te gaan met dementie. Van dichtbij maak ik dit nu mee met schoonmoeder. Hopelijk heb ik er dan nog wat aan en wie weet als vrijwilliger later voor anderen.
 16. Mijn schoonzus is dementerend. veel te jong. het is bijzonder om dit van zeer nabij meete maken. De vrolijke dingen, soms is vergeten een voordeel, maar zeer zeker ook de verdrietige sporen in de familie ik zie uit nasr dese publicatie, van een bijzondere kenner in dit gebied.
 17. Ik wil graag meedoen met de loting. In mijn werk als wijkverpleegkundige wordt ik veel geconfronteerd met de mens met dementie. Ik ben erg geintresseerd in dit ziekte beeld. Groetjes, Marielle van der Vrande
 18. Graag loot ik mee. In het ziekenhuis waar ik werk zien we steeds meer poliklinische patiënten met (beginnende) dementie.
 19. Ik doe vrijwilligerswerk op een PG zorgboerderij. Dit boek lijkt mij een aantal goede handvatten te bevatten, die mij kunnen helpen de klanten op de juiste manier te benaderen.
 20. Nu mijn vader opgenomen is in verpleeghuis met zware dementie wil ik er veel meer van weten.
 21. In mijn werk had ik vaak te maken met mensen die aan dementie leden. Nu ik zelf gepensioneerd ben, zie ik en hoor ik om mij heen steeds vaker berichten van.... Oohh maar zij/hij gaat dementeren. Of is dement. Het lijkt me een eye opener om het boek te lezen en uiteraard ervoor in Aanmerking te komen.
 22. Gaarne meeloten. Gepensioneerd, mantelzorger. Dementie wordt de grootste chronische ziekte/uitdaging van de hedendaagse maatschappij.
 23. Ik zou dit graag willen winnen. Ik werk als Verpleegkundige in een mobiel team voor een grote zorgorganisatie met diverse psychogeriatrische afdelingen. Dit boek lijkt me super interessant! Wie weet ook voor mijn collega's
 1. Load more activity